ACTUALITAT

Competicions, resultats dels atletes del CASC, activitats del Club...

Campionat de Catalunya de Llançaments llargs d’hivern

Aquest hivern els atletes del CASC han participat en el Campionat de Catalunya de Llançaments llargs d’hivern amb bons resultats.

50è Cros del Club

Aquest any hem estat de celebració, el dia 28 de gener es va celebrar el 50è cros local a la pista d’atletisme de Sant Celoni.

Resum de la temporada 2023-24 de Pista Coberta

Us fem un breu resum de la participació i els resultats d’aquesta temporada de pista coberta fins ara.

Campionat de Catalunya Sub23 i Absolut en Pista Coberta

El diumenge 21 de gener es va disputar a Sabadell el Campionat de Catalunya Sub23 i Absolut.

Campionat de Catalunya de Clubs “B”

El diumenge 7 de gener es va disputar a Sabadell el Campionat de Catalunya de Clubs en Pista Coberta, on l’equip masculí va participar en el grup “B”.

59è Campionat del Vallès

Després de dues jornades de competició, el CASC es classifica en tercera posició al Campionat del Vallès.

Convocatòria a l’Assemblea general ordinària 2023

L’Assemblea se celebrarà el proper dia 11 de novembre a la Sala Bernat Martorell de Sant Celoni a les 19.30 hores en primera convocatòria i a les 20.00 hores en segona.

Participació dels atletes de promoció a les competicions d’aquesta tardor

Resultats i valoració de les darreres competicions: Trofeu de Tardor i el Campionat Territorial de Proves Combinades de Promoció de Palafrugell.

Primeres competicions de la temporada, campionat d’Espanya Sub 14

Els joves atletes masculins de la categoria sub14 van portar el CASC a participar per primera vegada en el Campionat d’Espanya de Clubs.