Reunio explicativa d’inici de temporada per a atletes, pares i mares.

El passat 24 d’octubre es va dur a terme la reunió d’inici de temporada adreçada a atletes del CASC, i pares i mares d’atletes de l’escola d’atletisme.

 

Primer es va explicar el reglament intern. Es va incidir amb què els pares han de portar els atletes a competir, en cas de no poder, poden delegar-ho, però emplenant el full d’autorització.

La temporada es divideix en 3 etapes

  • Temporada de cros, aconsellem als interessats, fer el circuit gironí o el maresmenc, es poden combinar, ja que un se celebra en diumenges i l’altre en dissabtes, i el dorsal d’inscripció serveix per a tot el circuit, els pares interessats seran els encarregats de fer la inscripció i pagament a les següents adreces www.selvaesorts.cat(gironi) i www.gesport.cat(maresmenc). Si no tenen clar com fer-ho es pot demanar als monitors fer la inscripció, previ pagament
  • Temporada de pista Coberta, es fan les competicions a Sabadell
  • Durant la temporada d’aire lliure es fan controls a diverses seus, inclusa la pista de Sant Celoni.

En general per totes les categories, cal estar atent al WhatsApp per tots els avisos, i en cas de voler anar a competir a les diferents proves confirmar el dilluns anterior a la prova l’assistència, ja que es fan en línia i el sistema informàtic a les 24h queda tancat.

Es poden veure reglaments, horaris, rànquing i resultats a la www.fcatletisme.cat, que ja està oberta. Cal recordar que els horaris són orientatius, els definitius es pengen a la web de la federació Catalana d’Atletisme el divendres, que per motius de volum poden variar en fer diversos grups.Per qualsevol dubte es pot consultar després de l’entrenament als monitors de cada categoria, o a la direcció (Carles Lombarte).

En cas de pluja s’avisarà amb 15 o 20 minuts abans de l’entrenament si se suspèn l’entrenament.

És molt important assistir a les proves per equips en cas d’estar convocats,i si no s’hi pot anar, cal avisar a l’entrenador el més aviat possible per poder fer el canvi pertinent.

El club intentarà delegar algun entrenador o pare a cada control per tal de recollir els dorsals i el pagament dde les inscripcions, els controls que organitzi el casc seran gratuïts pels nostres atletes.

Tambe cal tenir en compte que la inscripcio sera gratuita als classificats pels campionats de catalunya

reunio inici temporada 2022-2023