Acte d’inauguració, homenatges i presentació d’equips

El passat 16 de setembre es va fer l’acte oficial d’inauguració de la pista, amb la presència de l’alcalde, de l’alcalde Eduard Vallhonesta, el primer tinent d’alcalde i regidor de Transparència i Participació, Gerard Carot, la presidenta de la Federació Catalana d’Atletisme, Mercè Rosich, el president del Club Atletisme Sant Celoni, Carles Lorente, el president del Club Atletisme Baix Montseny, Albert Galín, esportistes i les seves famílies, i representants del ‘empresa Mondo, que ha dut a terme la remodelació de la pista.

Aprofitant l’acte es va fer un reconeixement a títol pòstum a Donato Pacheco i  César Gómez per la seva tasca de promoció i foment de l’atletisme a Sant Celoni. 

DONATO PACHECO LÓPEZ

(1973-2022)
President CA Sant Celoni 2008-2020
Ha estat el president que més temps ha perdurat en el càrrec.
La seva implicació com atleta, entrenador i dirigent el configuren com a una persona significativa de l’atletisme local.
Especialista en els llançaments, principalment en la prova del martell (medalla d’Argent al campionat d’Espanya en la categoria de cadet i millor marca local de l’especialitat amb 53.06 m). Ha estat un autèntic referent de l’atletisme al Baix Montseny.

CÈSAR GÓMEZ SINOVAS

(1931-2023)
President CA Sant Celoni (1992-1996)
Apassionat  a l’atletisme, va ser un dels pioners en practicar-lo a la nostra vila pels anys cinquanta, molt abans d’estructurar-se aquest esport a nivell federat.
Al 1975 va ser membre de la primera Junta Directiva del CA Sant Celoni i va estar vinculat sempre de manera directa o indirecta a través dels seus fills i nét amb l’atletisme.

Al final de l’acte, des del CASC vam aprofitar per fer fotos a tots els grups d’entrenament de l’escola.