Primeres competicions de la temporada, campionat d’Espanya Sub 14

Campionat d’Espanya de clubs sub14

El cap de setmana passat, a Torrevella (Alacant), el Club Atletisme Sant Celoni (CASC) va sumar una nova fita a les ja moltes aconseguides en els seus més de 40 anys d’història. Concretament, va ser de la mà dels joves atletes masculins de la categoria sub14 liderats per l’entrenador Carles Lombarte, que van portar el CASC a participar per primera vegada en el Campionat d’Espanya de Clubs, sent l’únic representat català masculí en la competició.

L’equip va quedar en 26a posició, però el més destacable i admirable va ser que els vuit atletes que formaven l’equip (Dídac Horstink, Lluc Jubany, Andreu Roher, Elouan Lelievre, Arnau Alsina, Jan Muntasell, Biel Llobera i Guillem Gràcia) van superar i millorar totes les seves marques en les disciplines que van participar. Cal destacar l’única victòria catalana de la competició, Lluc Jubany que va guanyar a la javelina amb una marca de 42,57 m.

La majoria d’atletes que han participat en aquesta competició fa anys que es desenvolupen com atletes de la mà dels seus diferents entrenadors: el Ferran, el Javi, la Paula, el Marçal, el Pau i la resta d’equip tècnic del CASC en altres categories.

Va ser tota una nova experiència per aquestes joves promeses de l’atletisme celoní que els servirà per continuar creixent com a atletes i com a persones.

Altres competicions

També cal destacar que atletes d’altres categories ja han començat a participar en diferents proves del calendari, com ara el Campionat de Catalunya de Tardor, el Cros d’Olot o el KM de Les Corts.Podeu trobar-ne els resuptats a la pàgina de la FCA