Campionat de Catalunya de Clubs “B”

Molt bona actuació al Campionat de Catalunya de Clubs “B” en Pista Coberta.

 

El diumenge 7 de gener es va disputar a Sabadell el Campionat de Catalunya de Clubs, on l’equip masculí del Sant Celoni va participar en el grup “B”, junt amb altres equips com:

Andorra At, CA Granollers, Aldahra Lleida UA, UA Terrassa, JA Sabadell, CA Tarragona i CA Montornes.

Començant per la velocitat, en els 60mll en Pol Casals va obtenir la primera posició amb un destacat temps de 6,89s, sumant 8 punts per a l’equip. Als 200mll, Alex Gomez va registrar un temps de 23,59s, quedant en sisena posició.
Claudi Gómez
va destacar als 400mll amb un temps de 49,24s, assegurant la primera posició i 8 punts per a l’equip.

Seguim amb els 800m, on l’Alain Culell va finalitzar la carrera amb un temps de 2:04.56 quedant en sisena posició. 

Victor Coris va disputar el 1500m, on desprès d’una dificultosa carrera va quedar vuitè amb un temps de 5:02.88, Joan Anglada va participar als 3.000m quedant vuitè amb un temps de 10:18.00.

Continuem amb els 60m tanques, on Marcel Gual va quedar en una excel·lent quarta posició amb un temps de 8.75s, aconseguint cinc punts per a l’equip.

Deixant les curses i passant als salts, a l’alçada, Martí Casals va superar totes les alçades a la primera, aconseguint saltar 1.84m i col·locant-se en segona posició amb 7 punts més per a l’equip.

A la perxa, Jan Jubany va saltar 3.10m quedant vuitè, Marçal Lombarte a la llargada va fer un últim salt de 6.29m quedant en cinquena posició, i Roc Jubany al triple salt va quedar en una excel·lent tercera posició amb un salt de 13.41m, sumant sis punts més.

Continuem amb els llançaments, en el pes, Marçal Cruz va fer una marca de 9.63m, quedant en setena posició i sumant dos punts a l’equip.

 

Finalment, en el relleu 4×400 masculí, amb la participació de Claudi Gomez, Alex Gomez, Marçal Lombarte i Ivan Martínez, van aconseguir la tercera posició amb un temps de 3:27.97, sumant sis punts a la puntuació final.

L’equip masculí de CA Sant Celoni va finalitzar el Campionat de Catalunya de Clubs en una magnífica cinquena posició, superant el CA Tarragona, el JA Sabadell i el CA Montornès.

Consulteu els resultats a la pàgina de la FCA.