Resum de la temporada 2023-24 de Pista Coberta

Éxit de participació i de resultats.

Us fem un breu resum de la participació i els resultats d’aquesta temporada de pista coberta fins ara.

Ja es va acabant la temporada de pista coberta i els nostres atletes es comencen a centrar en aire lliure. Ens acomiadem d’aquesta temporada amb una molt bona participació per part dels atletes de l’escola del club i amb resultats molt destacables a les categories superiors.

Campionats de clubs i combinades

Vam començar l’any amb el Campionat de Catalunya de Clubs B, on vam tenir participació per part de l’equip masculí i van fer uns grans resultats que els van portar fina la sisena posició. Després va venir el Campionat de Catalunya de Combinades Sub 18, on el Jan Jubany va lluitar durant dos dies, aconseguint una gran victòria en els 1000mll i una vuitena posició amb la suma total dels punts.

Campionats de Catalunya i Espanya

En les categories Sub 23 i absoluta cal destacar el gran paper dels nostres atletes en el Campionat de Catalunya Sub 23 i Absolut, on ens van representar l’Ainoa Bernabeu en 800mll i en 1500mll, la Clàudia Molleví en els 60mll i el Claudi Gomez, que va arrasar als 400mll enduent-se les dues medalles d’or en les dues categories. La setmana següent va participar al Campionat d’Espanya Sub 23, on va demostrar la seva constància obtenint una nova MMP i una molt merescuda medalla d’argent.

Les últimes competicions que s’han celebrat ha sigut els Campionats de Catalunya Sub 20 i Sub 18, on el Club Atletisme Sant Celoni va participar amb quatre atletes. Per part dels homes hi van competir en Roc Jubany en llargada, obtenint la medalla de bronze, i en triple quedant sisè, en Martí Casals obtenint una sisena posició en alçada i l’Ivan Martinez en 200mll. Pel que fa a dones, la Núria Marchante va quedar sisena en els 60 metres tanques i cinquena en llargada.

Properes competicions

Durant els següents caps de setmana es disputaran els campionats de Catalunya de categories inferiors com el Sub 16, que és aquest mateix dissabte, on també tindrem representació. Igualment, encara falten per celebrar-se els Campionats de Catalunya de Clubs de les categories d’escola i el de llançaments llargs d’hivern, on també esperem una bona participació dels nostres atletes.

Podeu consultar els resultats de totes les competicions a través de la web de la FCA.