EL CLUB

Presentació del nou web del Club d'Atletisme sant Celoni

Aquesta web pretén ser una eina de divulgació de les activitats de l’entitat, de les competicions on participin membres del club,  dels resultats obtinguts i de l’atletisme en general.

A finals del 2011 es va iniciar un primer blog, amb una entradeta sobre el cros de Ventalló d’aquella temporada, i durant molts anys el blog www.casantceloni.blogspot.com ha estat el referent per consultar l’activitat del CASC.

Ara comencem una nova etapa, amb una web ambiciosa que esperem que serveixi no només per informar de resultats sinó també per divulgar un esport que ens apassiona i que els darrers anys ha agafat embranzida al Baix Montseny.

Tal com van demanar els administradors del blog ja fa anys, us demanaríem que ens aviseu de les notícies que puguin ser d’interès per a tots, i de les quals nosaltres podem no tenir coneixement. Per exemple, si un atleta participa individualment en una prova, això és una notícia que ens pot passar desapercebuda, però de la qual en podem fer ressò. Tot ajuda a engrescar els atletes que s’esforcen i els que s’estan plantejant afegir-se al Club. També podeu compartir amb nosaltres les fotos i vídeos que feu dels vostres fills/ parents / amics amb nosaltres.

Us podeu comunicar amb nosaltres al següent e-mail: comunicació@atletismesantceloni.cat

Moltes gràcies per la col·laboració