Campionat de Catalunya de Llançaments llargs d’hivern

Les competicions en pista descoberta d’hivern continuen amb els llançaments llargs

Durant la temporada hivernal, les competicions a pista descoberta continuen amb llançaments llargs, disc, javelina i martell. Us presentem els esdeveniments més destacats en aquestes proves.

Campionat de Catalunya de Llançaments llargs d’hivern sub 16 i sub 18

Aquest 18 de febrer s’ha fet el Campionat de Catalunya de Llançaments llargs d’hivern. A la categoria sub 16, en Jordi Segura ha competit en martell quedant quart (35’36m), a disc en Guillem Valle i en Lluc Jubany quedant onzè (27’29m) i vuitè (32’97m MMP), respectivament; i en javelina en Biel Pons nové (27’88m MMP) i en Lluc Jubany (45’81m MMP) segon, emportant-se la medalla de plata. Cal remarcar les bones marques d’aquests atletes no només per la marca en sí, sinó també per ser tots ells de primer any en aquesta categoria.

Pel que fa a la categoria sub 18 hi va participar en Jan Jubany en javelina quedant en 5è posició.

Campionat de Catalunya i d’Espanya de Llançaments llargs d’hivern màster

11 de febrer, Cornellà de Llobregat. Campionat de Catalunya El Marçal ens relata com va viure la jornada, en la que va aconseguir la medalla de plata en martell pesat i la de bronze en martell.

El lloc és meravellós. Una zona annexa perfecta per practicar el nostre esport amb seguretat. Malauradament, ens va enganxar un dia ventós una mica atabalador. La jornada va començar amb un martell per sota de les meves expectatives. Vaig acusar la manca d’entrenaments de les últimes setmanes, i a prou feines vaig passar de 41 m quedant-me en la tercera posició darrera dels meus amics Andrés David Romero i Juan Antonio Segarra. La competició va continuar amb el martell pesat, en el que vaig aconseguir la meva MMP fins a la data, fregant els 16 m. En aquesta prova vàrem tenir un molt bon pique amb l’Andres David, que al final em va aconseguir avançar amb un millor llançament per sobre dels 16 m.

La valoració global de la jornada va ser positiva, i com sempre en aquestes competicions vàrem gaudir del bon companyerisme i sana competició per endur-nos els primers llocs.

11 de febrer, Pista de Atletismo La Torrecilla, Lorca.

L’atleta del CASC, Marçal també va participar en el Campionat d’Espanya màster, acreditant una marca de 15,26m en martell pesat i 43, 43 en martell, quedant en la segona posició en les dues proves.

Critèrium de Llançaments llargs d’hivern Absolut (3a Jornada)

El passat 20 de gener es va celebrar a les pistes de Sant Celoni la tercera jornada del Critèrium de Llançaments llargs d’hivern Absolut. Podeu accedir a la galeria de fotos de la jornada en el següent enllaç:

Fotos Critèrium de Llançaments llargs d’hivern Absolut (3a Jornada)